Una mà per a la història

Corria el minut 17 de la primera part del partit entre el Viktoria Plzen i el Barça, el conjunt blaugrana tenia el control del joc i anaven arribant les ocasions de gol. Puyol i Piqué, que tornaven a formar la parella de centrals després de molts partits absents, van pujar per intentar rematar una falta lateral i darrere es van quedar Cesc i Abidal. La jugada no va sortir com s’esperava i els locals van recuperar la pilota. Amb un contraatac perfecte, Petrzela es va plantar sol davant Victor Valdés. El porter blaugrana necessitava deixar la porteria a zero durant 38 minuts per batre un rècord d’imbatibilitat i Petrzela estava disposat a no deixar-li aconseguir. En mil·lèsimes de segon podia canviar la història o quedar-se igual.

Valdés, el millor o un dels millors porters en l’1 contra 1, li va guanyar la partida al jugador txec i 20 minuts després va entrar en la història viva del Barça, convertint-se en el porter que ha aconseguit deixar la porteria a zero durant més minuts. Porta més 840 minuts (8 partits) sense haver de recollir la pilota de la xarxa i ha superat el rècord d’imbatibilitat que tenia Miguel Reina des de l’any 1972.



El porter català està sent peça clau de l’èxit culer. Al llarg dels exitosos anys del Barça de Guardiola ha fet moltes aturades de mèrit mantenint el seu equip dins els partits i ajudant-lo a guanyar finals, però la mà que va treure en la primera part del partit contra el Viktoria Plzen es va convertir, sens dubte, en una mà per a la història.



Publicado en: http://espaidefutbol.com/  de www.estol.cat el 2/11/2011 




PD: Nos vemos en Twitter... @ArnauStA


Juguemos como si no tuviéramos nada que perder...!
Share this movie :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FÚTBOL Y MÁS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Free Blogger Template