Remuntada i victòria de campió davant el líder

Victòria important per al Barça Alusport que redueix la distancia respecte el seu rival i líder de la competició, l’Inter Movistar, i queda a cinc punts dels madrilenys. Els de Carmona van remuntar el partit en una gran segona meitat. El Palau Blaugrana va viure la seva millor entrada en un partit de futbol sala amb més de 6200 espectadors.

Va començar bé el partit per als interessos blaugrana. Els catalans atacaven i dominaven el joc però un Inter ben plantat concedia poques ocasions i feia mal al contraatac. Als set minuts de joc, Saad va aprofitar una passada marca de la casa de Fernandao per rebentar la pilota al fons de la xarxa de Jesús Herrero. El Barça Alusport obria la llauna i es posava per davant de manera merescuda. Però poc va durar l’alegria ja que tres minuts després, Ortiz va finalitzar un contraatac conduit per Rafael per situar l’empat en el marcador. El partit va continuar amb la mateixa tònica, molta intensitat per part dels dos equips i ocasions a les dues porteries que uns inspirats Paco Sedano i Jesús Herrero, sobretot el segon, s’encarregaven de desneutralitzar. Amb empat a un, Lozano va provocar un penal que ell mateix es va encarregar de llençar, però Jesús Herrero va endevinar les intencions del madrileny i va aturar la pena màxima. Quan semblava que s’arribaria al descans amb igualtat en el marcador, va aparèixer Bateria per avançar els verds i posar l’1-2, resultat amb el que s’arribaria al descans i que no feia justícia al que s’havia vist sobre la pista blava del Palau.

A la segona meitat els blaugrana van sortir decidits a remuntar i a endur-se els tres punts que els permetessin seguir amb opcions de ser primers. Als quatre minuts de la represa, Igor, molt actiu durant tot el partit, deixava assegut Ortiz i superava el porter rival amb un xut col·locat a l’escaire que tornava la igualtat al marcador. Ho seguia intentant el conjunt de Marc Carmona, que havia fet un pas endavant i tenia dominat el líder de la lliga. A falta de 9 minuts per al final, Aicardo feia el 3-2 en una jugada de murri i certificava la remuntada culer. L’objectiu estava complert, però ara faltava rematar la feina. Quan millor estava el Barça i pitjor l’Inter, Rivillos, el màxim golejador dels verds, feia el 3-3 aprofitant un córner. El partit seguia preciós, tots dos equips carregats amb cinc faltes, però la intensitat no defallia i locals i visitants seguien en busca de la victòria. Tres minuts després del gol de Rivillos, Saad rebentava la pilota des de més de 10 metres i sorprenia un Jesús Herrero ja no tan inspirat com en la primera meitat. El Barça es tornava a posar per davant i gairebé en la jugada posterior, Wilde ampliava l’aventatge fent el 5-3. Amb el resultat en contra i sense res a perdre Velasco decidia treure porter-jugador a falta de tres minuts per al final del partit. En una gran combinació col·lectiva, Bateria gairebé redueix distàncies però un gran Paco Sedano repel·lia el xut a boca de canó del brasiler. D’aquí fins al final del partit els blaugrana van defensar-se bé i no van patir en excés més enllà de xuts llunyans.

Al final victòria blaugrana molt merescuda que apreta més la lliga i confirma el bon estat de forma dels homes de Marc Carmona, que són l’únic equip invicte de la LNFS. L’Inter Movistar segueix líder de la competició però deixa de tenir la condició d’invicte.

PD: Nos vemos en Twitter... @ArnauStA

Juguemos como si no tuviéramos nada que perder...!