Tres punts i líders

1.- Barça surt decidit a endur-se els tres punts d’El Molinón. Guardiola aposta altre cop per la defensa de tres, Xavi i Busquets manaven al mig camp amb un Thiago que feia d’interior esquerre, Messi i Pedro es movien amb llibertat a la zona de ¾ i Villa i Adriano obrien el camp.

2.- Barça comença jugant sense una referència clara a dalt, podia aparèixer qualsevol. Els blaugrana remenaven la pilota amb facilitat i l’Sporting esperava tancat a darrere.

3.- Adriano vivia permanentment enganxat a la banda dreta arribant contínuament a línia de fons. Pocs cops, però, hi havia rematador. Atent al rebuig del pal després del xut de Xavi per fer el 0-1. Villa, com sempre, es desmarcava una vegada i una altra buscant l’oportunitat i apareixia més pel mig. Treball incansable.

4.- Thiago es movia per l’interior esquerre, associant-se tant amb la gent del mig com amb Villa. Primera part sublim de l’11 blaugrana. Treball defensiu brutal, combinació a 1-2 tocs i petits detalls tècnics meravellosos.

5.- Domini total del Barça en els primers 45’. Sporting a veure-les venir i esperar possible contra. Mascherano demostrant, un cop més, perquè li diuen ‘El Jefecito’, impecable!

6.- Segona part. Els de Preciado surten més forts i els de Guardiola més espessos. Mala segona meitat sense gairebé perill per part de cap dels dos equips. No ha perillat en cap moment la victòria blaugrana.

7.- Lesió d’Abidal (una més) que obliga a reestructurar la formació. Torna el Barça a la defensa de quatre. Thiago més desaparegut, suposo que degut a la fatiga.

8.- No ha estat el partit de Messi, tampoc de Villa ni de Pedro, però tots treballen i no paren d’intentar-ho. Busquets manant al mig camp i fent fluir el joc blaugrana amb Xavi posant la pausa quan calia. El mig camp ha estat avui el millor del Barça. Defensa poc exigida.

9.- Partit espès. El millor els tres punts importants que situen líders als blaugrana.

PD: Nos vemos en Twitter... @ArnauStA

Juguemos como si no tuviéramos nada que perder...!