Tots a lloc

Després de començar la temporada amb baixes en la línia defensiva, Guardiola recupera tots els seus efectius amb l’alta mèdica de Piqué. Fins ara els blaugrana s’havien pogut arreglar amb el que tenien mentre Puyol i Piqué no hi eren. Mascherano ja està totalment consolidat en aquesta posició, Abidal també et dona un rendiment molt bo, Busquets ha ajudat en el que ha pogut i Fontàs de moment no ha comptat gaire pel tècnic, però és clar, superar la millor parella de centrals del món, no és fàcil. La setmana passada ja va tornar el capità i aquesta pot tornar ‘Piquenbauer’. Potser contra l’Atlético no jugarà d’inici, però és bo saber que ja el tens disponible per si el necessites.

Piqué és una peça clau en el joc del Barça. La sortida de pilota comença per Valdés, però immediatament després és el central qui ha de treure la pilota jugada amb nitidesa i claredat, saltar la primera línia de pressió per començar l’atac amb garanties. Mascherano, Abidal o Puyol -els que més han jugat- ho poden fer, però no tan bé com Piqué. Ja sigui amb passada llarga, passada curta al mig centre o conduint la pilota, Piqué és un dels màxims responsables de que tot flueixi com cal i el Barça no tingui més problemes dels necessaris a l’hora de sortir de la possible pressió dels rivals. Tot això és important perquè el Barça es defensa amb la pilota, “si la tens tu, segur que no et marquen” aquesta és la idea.


La tornada de Piqué també suposa que tothom pugui tornar a la seva posició natural. Abidal al lateral i Mascherano i Busquets al mig centre. Guardiola va situar Busquets a l’eix de la defensa per què fes de Piqué a l’hora de treure la pilota. Sergio no s’ha adaptat tan bé com ‘El Jefecito’ a la nova posició cosa que ha fet que li caiguessin algunes crítiques, però el jugador ha fet l’esforç, ha fet el que l’entrenador li demanava i segur que el millor possible, tot pel bé de l’equip. Esperem que a partir d’ara no hi hagi més lesions a la defensa i tothom pugui jugar on millor es desenvolupa.



PD1: Des d’Espai de Futbol volem donar ànims a Afellay i que es recuperi el més aviat possible.




PD2: Nos vemos en Twitter... @ArnauStA


Publicado en: http://espaidefutbol.com/  de www.estol.cat el 23/09/2011 


Juguemos como si no tuviéramos nada que perder...!
Share this movie :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FÚTBOL Y MÁS - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Free Blogger Template